BLOG


Slevu na e-shopu a při nákupu zboží a vstupenek můžete uplatit zadáním slevového kódu při 1-3 kroku objednávky (zadávání kontaktních údajů / dopravy / platby). Slevový kód zadejte do políčka na pravé straně pod celkovou cenou objednávky. Jakmile slevu uplatníte, cena se o tuto slevu automaticky poníží.

V sobotu 11. prosince je tomu přesně 18 let od doby, kdy Ondřej Soukup složil do rukou exprezidenta Českého magického svazu slib mlčenlivosti a stal se právoplatným kouzelníkem.

Od prvního prosince se můžeš těšit na pořádnou porci kouzelnických videí na známé platformě TikTok. Videa budu přidávat pravidelně a to minimálně dvakrát za týden, vždy ve středu a v sobotu večer. Proto mě nezapomeň sledovat na profilu @magicsoukup!

Black Friday (nebo také česky Černý pátek) tradičně doprovázejí slevy a výprodeje. Letos se můžete těšit od 22.11. do 28.11. 2021 i Vy na slevy na kouzelnické sady a merch, které můžou vyšplhat až na 50 %.

Patříte mezi snílky jako já a vždy jste toužili vznášet se v oblacích? Tak nyní si se mnou vaše celoživotní přání splníte! Nevěříte... Jako zlatý hřeb každé velkolepé show se zaručeně stane horká novinka ve formě levitace vybraného asistenta z publika, který může a taky nemusí být předem domluven. Vznést do oblak tak mohu třeba oslavence nebo nic...

Nové logo

23.09.2021

V prosinci to bude přesně 18 let co jsem se připojil k české kouzelnické scéně. Před půl rokem v době covidu jsem si uvědomil, že po celé ty roky nemám žádné slušné logo, které by mě doprovázelo nejen po cestách na všechny ty představení, ale vytvářelo i mojí image mimo jeviště. Času bylo hodně i na věci, ke kterým...

Ondřej se vrací do své rodné "školy kouzel", kde před 17 lety započal svoji kouzelnickou kariéru. Psal se rok 2003, kdy se Ondřej jako malý osmiletý kluk stal kouzelnickým učněm exprezidenta Českého magického svazu Ing. Jana Jedličky a pod jeho rukama vyrůstal celých 6 let. V roce 2009 tento unikátní kouzelnický kroužek převzal Pavel Dolejška a po...

Výsledky on-line průzkumu z pohledu návštěvníků kulturních akcí po rozvolnění. Průzkum se zaměřil na palčivé problémy související s povinností a omezeními pro návštěvníky.

Schází Vám kulturní život? Mně ano! A protože vím, že se blýská na lepší časy a oživení kultury v Čechách a na Moravě, budu rád, když vyplníte můj dotazník týkající se Vašich potřeb, požadavků a nároků na kulturní a společenskou akci v roce 2021. Vyplněním krátkého dotazníku mně nesmírně pomůžete v přípravě a plánování nových akcí. Děkuji za Váš...

Vydejte se s námi na cestu kolem světa! V sobotu 27. března od 15 hodin proběhne prostřednictvím Facebook Live speciální program zaměřený pro děti.